dags för fredagsmys

Nu är fredagen här igen, går så fort tycker man. men det är skönt och få helg. sjukt trött idag. just nu sitter jag och väntar på min älskling som är och firar sitt kusinbarn. ikväll blir det lugnt, bara titta på tv, film sen massa mys. har inte orken att göra något idag, sen vill man ju ladda för imorgon. mimmsan fyller 20 år, ser jag framemot. ska bli skit kul nu ringde christian mig, o berätta att han är påväg hem. tror vi ska beställa pizza.

riktigt mycket fredagsmys idag :)


jag älskar min prins mest av allt. och skulle inte klara mig utan honom, han är mitt liv<3

älskar mina vänner till tusen.
medvänligahälsningar sara


sån vill jag ha hihi :) blir nog efter sommaren

26/1-2010

hejhej :)

exakt 6 månader tills vi åker, orkaa vänta, vill åka nu nu nu :)

sitter i skolan,nyss varit och ätit kyckling curry, har även haft religon.
nu väntar jag på engelska lektionen som börjar 12.00 :) sen har jag psykologi B!
sen ska  jag träna o sedan blir de månadsmöte.. efter det blir det väl äta något,
sen så ska jag plugga lite grann, vilket behövs!

nu har jag inte mkt mera att skriva så ni får ha de så bra, pusshejs!


du är den bästa älskade du! <3


:)

sådärja nu är resan bokad och klar, turkiet alanya. hotellet med all inclusive, så de blir en höjdare. :) några meter till stranden, men ska inte klaga, för de är aldrig fel att komma bort, och komma till värmen. den 26 juli åker vi :) det blir jag och älskling som åker. ska bli så himla skoj, längtar ihjäl mig, ännu en sak att längta till. eftersom studenten är något man längtar eftre också :)



ska gå ut med chica sen skolan, see yaa. krramisar!:)

skräpning sara

nu måste jag skärpa mig, och börja skriva varje dag.. kan inte skita i det. viktigt att få ut sina tankar här :)  just nu sitter jag och kollar lite på resalternativ, hm vad tycker ni ett hotel med fint utåt och nära till stranden och sen inte jätte fina rum, men ändå helt okej? där frukosten ingår.. eller ett billigt hotel med 300 m till stranden, fint utvändigt, men inte världen bästa klass... eller ett hotel som kostar lika mycket som det första, och har all inculsive, jätte fint utåt och innuti. 150 m till badet. hmm vad tycker ni? alla tre ställerna har bra lägen, och nära till stan.. kom med förslag :)


men nu måste jag skräpa mig o sätta igång med pluggandet, och lite andra saker :) men jag tackar för hjälpen i för väg! kram sara

ännu en dag passerad förbi..

hej alla mina bloggläsare!

just nu sitter jag hemma själv, för älskling är och tränar, vilket jag också har varit idag. känner mig riktigt duktig, tränade nästan en timme, så känner mig mycket stolt.

min dag har sett ut ungefär såhär:
* 07.40 vaknade, gjorde mig i ordning
* 08.15 tog bussen till campus
*08.30 engelska b lektion
*09.55 inställd psykologi:(
*10.30 åt mat
*11.00 bara chilla
*12.20 lektion tillsammans med inger
*13.50 sluta pågrund av inställd religon, skulle slutat 16.15
* 14.05 buss till mormor
*15.00 åt mat
*15.00-16.50 kollade på TV
*17.00 träna på balanze
18.10 hemma, mys med älskling

och nu  sitter jag ensam här och skriver bloggen.,. vilket är roligt..

ikväll måste jag plugga engelska, glosor till imorgon, och uppgift I! :)
sen vid 22.00 blir det i varje fall PARADISE HOOTEL, i love it!

ännu en måndag passerd..

imorgon så börjar jag inte förän 12.00  ska bli skönt med lite sov morgon faktiskt, och får se om psykologin är inställd då har man bara engelska b. hmm låter inte kul asså! men men såna smällar får man ta ibland..


jag älskar christian vera <3


hare bra, puss o kram


paaaaarty like a rockstar!

shululu alla!

fyfan nu blev jag irriterad , inlägget som jag skrev nyss försvann, fuck this! haha.. men får väl skriva ett nytt då..
inlägget kanske inte blir lika lyckat, men men, får väl bli som det blir. ikväll blir det partaaaj, fira mig för jag har fyllt 19, sjukt att tiden gått så fort, känns som jag var liten nyss.. firas av många underbara folk=)

nu känner jag såhär måste ta tag i träningen, nu gäller det! ;D i varje fall 4 dagar i veckan, så man tar tag i det!

nu ska jag inte sitta här och skriva massor, för egentligen ska jag sitta och jobba om bratz tillsammans med linda, vilket jag ser framemot..

nu ska jag ta tag i livet, bbye, hoppas kvällen blir lyckad för er alla!

mitt hjärta slår för dig daaarling.

torsdag, snart helg!

hallllojsan.. så här har min dag sett ut, först så vaknade jag upp vid åtta ungefär, duschade gjorde mig i ordning och åt frukost, pappa kom o körde mig till skolan vid halv tio, började fem i tio =) då hade vi inger med lite redovisningar o så.. sen så hade vi lunch, och efter det birgitta i flera timmar... snacka om att man är trött, kom hem för ett tag sen, har hunnit varit ute med chica, och sen nu satt mig  ner här, ska snart kila i väg mot möte i multeum, känner mig lite osugen på det, för är så grymt trött.. men kanske är lika bra o gå.. sen tänkte jag ta tag lite i tränningen, vilket är ett måste, så skiter hur trött jag än är, så ska jag dit! jag ska träna idag, inte så länge kanske, men det duger med en liten stund.. så ser det ut för mig, för sen ikväll, har jag inte planerat ngt speciellt, inte vad jag vet, men men :) nu vill jag ha helg, och dte är det snart, riktigt skönt ska det bli. även fast vi bara gått några dagar nu, så är man fan helt slut, man är inte van att gå upp så tidigt, men man vänjer sig väl tillslut.


i smile when you are next to me..


måste bättra mig på att skriva nu..

Hejhej..

Nu när man fått i ordning på livet och livet går som det ska, så ska jag börja skriva här igen.. För blogga är rätt så skoj när man lägger ner tid på det, och det är inget som man behöver göra varje timme utan kanske en gång om dagen, och den tiden har man ju tid med. Det är mycket som har hänt sen jag skrev förut, kommer inte ens ihåg vad jag skrev förra gången. Livet är på topp, nydligen fyllt 19 år, och livet tillsammans med christian går underbart bra. bor nu inte längre hemma, bor hos min älskling. året 2010 ska bli det bästa året, tillsammans med mina vänner, familj o pojkvän. 

idag så har jag varit i skolan, haft redovisning om min APU tid, apu= arbetsförlagd utbildning. och det gick väldigt bra. eftersom att jag var klar med allt, nu ska de bara lämnas in... men jag var inte direkt förberdd på redovisning, men det gick galant ändå, höll på i kanske 45 minuter.. så 5 minuter för lång tid. nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt, och är grymt trött, orkar inte göra någonting, har huvudvärk vilket jag haft hela dagen..

kryssningen som var för att fira linnea den 6 var underbar, och kul och umgås med brudarna. det var toppen!
jullovet har varit bra överhuvudtaget, firade jul i eskilstuna med älskling, hans mamma och staffan, och även staffans slääkt! :) sen på kvällen var vi hos mina föräldrar.. nyår  firades på UB! föööör lite dans säger jag bara...

snart kommer älskling hem, då blir det film och sooova tidigt för är grymt grymt trött :)


hej då ha de bra !







RSS 2.0