you are the one i want

baby lyssna på mig du är den ända jag vill ha, tycker om dig..
vill sova vid din sida varje natt, när du inte är här saknar jag
dig. du är en underbar person, som lyser upp min dag..

nu sitter jag här, efter en slitsam dag..varit trött som ffasen idag.
så det blir gå och lägga sig i stora sängen ensam.. som vanligt.
ush fyfan.. gillar inte de alltså..

men men. nu ska jag väl ta o försöka sova. natinatti<3


häärligt.

hejsan.. nu har jag pluggat klart allt som ska vara till imorn.. vilket är super duper sköönt. nu blir det kolla film, allt en tjej vill ha tror jag den heter.. gårdagen och idag har jag tillbringat på farsta teater, tillsammans med folk från olika ställen, vilket var väldigt roligt. afrikaner var där, och dem spela en teater för oss, vilket rörde väldigt mkt, så bra. om ni vill se den så är den på torsdag i paulinska skolan klockan sju, kostar 50, det går till deras hem i afrika, kenya. deras hem heter children garden.. ni kommer inte ångra er kan jag säga, underbart bra säger jag bara.. två underbara dagar!

vill inte sova själv i natt, har fått något ryck igen då jag inte kan sova själv.. o syster min har kompis här så det funkar inte heller. får väl sova ensam dåra.. kommer nog ändå somna gott i natt, eftersom jag är så trött efter denna långa dag, eftersom jag gick upp vid halv fem..

myskväll igår måste jag bara säga.. du får mig att le!


lalalala

har fett tråkigt så tänkte skriva här lite.. var nyss ute lite snabbt.. ;) nu måste jag plugga vidare :( fyfan för plugg asså.. men måste verkligen.. och nu har jag inge comviq kompis längre, fyfan för det också.... idag har jag varit på väldans mkt fluuuumhumööör! haha och är fortfarande.:P

17/9-09

halllojsan! idag åkte jag ner till min kära mormor vid halv åtta, för att göra mig i ordning där nere. när jag var klar råkade jag slumra till lite, så jag bad pappi hämta mig och köra mig till skolan, vilket han då gjorde :) när ja kom till skolan tog jag en cigg, och ut kom då jannice och catrin :) sen åkte vi hiss upp till 4 våningen, eftersom att catrin har hisskort. (A) sen hade vi inger, pratade om APU hela lektionen, vilket var lite små tråkigt.eftersom jag var väldigt trött också.. sen vare lunch, kycklingcurry o ris, mums det är gott det! sen gick vi från matsalen, tog en cigg, prata lite med mallan.. :) sen så gick vi in på lektion då hade vi både inger och birgitta, pratade då om lite allt möjligt. sen vare dags vid tio över ett för ufföretags information, om hur allt egentligen ska gå till, vilket var väldigt viktigt att lyssna på. och nu är våran idée färdig vilket är fruktansvärt skönt tycker jag.. jag ska då vara ekonomi ansvarig,för jag är bra på att hålla koll på papper (: hihi. sen efter det så skulle jag och jannice på studiebesök men fick inte tag på ngn där, så det blev lite knas.. så vi gick och fikade istället, jesper hängde också med då:) myspys! :D hihi! sen åkte jag hem och nu sitter jag och pluggar.. försöker bli klar med det mesta så jag slipper det sen.. snart helg, fy fan det gillar jag! i morgon blire förmodligen underbar, men vet inte om jag ska dricka något.. får se. sen ska jag också klippa mig i morgon :D:D hih! lördag blire insparken, vilket ska bli kul eftersom vi ska fira jannice då:) hon har ju blivit stor flicka nu :D

pleease don´t leave me. cause i need you baby.. and you know it, and i know that you need me too. <3


till dig bara dig!

Varje gång du ser på mig och ler slår mitt hjärta snabbare, varje gång som du är i min närhet så vill jag bara skrika ut mina känslor, varje gång jag är med dig så vill jag aldrig släppa dig, varje gång som du inte är hos mig fäller jag en tår.

Varje gång jag tänker på dig formas mina läppar till ett leende utan att jag själv märker det. Du är det finaste som finns, jag har aldrig känt så här för någon annan än just dig. Du är det bästa som hänt mig. Varje gång jag tänker tanken på att jag snart kanske förlorar dig så rullar tårarna på kinden.

Älskar att ligga i sängen och höra dina andetag, älskar att känna att du finns hos mig, älskar att ha dina mjuka trygga armar om mig. Jag tycker om dig.

i feel this for you!

I still hear your voice when you sleep next to me, I still feel your touch in my dream.

Forgive me my weakness, But I don´t know why? Without you its hard to survive,

Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I can fly.

Can´t you feel my heart beat fast. I want this to last. I need you be my side.

Cause everytime we touch I feel the static, ANd everytime we kiss I reach for the sky. Can´t you feel my heart beat so, I can´t let you go!

16/9-09

på måndag drar man till stockholm, för att träffa massor av människor, det är något som globträdet fixat. men sen så stannar jag kvar där till tisdag. så jag o mallan sover kvar hos kenneth.. för resten åker hem och kommer sedan tillbaka på tisdagen.. ska bli väldigt roligt, det väcker gamla minnen från då man var liten, vilket är väldigt kul.. man får så mycket erfaranheter utav att åka på sånt här tycker jag...

nu ska jag ta mig något att äta, för lilla sara är välddans hungrig! sen blir det sätta fart med pluggandet, finns mycket som behövs att göras.. inte speciellt kul, men måste bli gjort..  blev inge högskoleprov för mig nu, gör det sen nästa tillfälle, för jag har inte pluggat något på det nu, så skulle aldrig klarat det. vill verkligen komma in på behandlingsassistens programmet i kopparberg, utanför örebro.. så fall man kommer inte flyttar jag dit nästa år dåra, hhih(A) stannar då kvar där i två år, sen får vi se vart jag hamnar.. finns nog något behandlingshem jag är intresserad av..

bli min min min bara min! <3

hare bra hejsvejs! kram sara


:)

grattis till jannice, 18 år idag! :) <3 ska till jannice sen, och äta tårta. sen ska jag sandra och jannice till rogges och ta en cider eller något sånt. har bara en lektion idag, och är på den nu. sköntskönt..

baby vill vara vid din sida.. senare blire myspys! ;)

har inte så mycket och skriva men nu har jag uppdaterat i varje fall:D <3

14/9-09

hejhej allihopa.. nu sitter jag här framför datan, hade tänkt plugga. men har inte kommit så långt än... min dag var såhära, vaknade vid typ halv åtta, för mamma kom upp o väckte mig, o vi pratade lite o så.. sen satt jag mig vid datan, o efter det duschade jag o gjorde mig i ordning.
vid tjugo över tio åkte jag o pappa till eskilstuna eftersom jag skulle till tandläkaren, vilket jag tycker var onödigt eftersom att dem bara kolla typ två minuter... sen åkte vi tillbaka till stränkan, o pappa körde mig till skolan. lektionen hade redan börjat men gick dit, men blev inte så mycket gjort, för hade inte orken till det. sen hade vi klassråd lite snabbt, vilket gick bra.. där fick vi veta att vi inte hade någon samhälle, så vi hade håltimme från 12.00 till 14.30 :) hihi.
då lånade jag o jannice irmas moppe och åkte till jannice för hon skulle hämta sitt bankomatkort, sen var det dags att dra vidare till min mormor och hämta pengar, så gick vi och åt dubbeltoast på prinsen, mkt gott! följde sen med jannice till frissan, hon vart jätte fin i håret. :) jesper kom dit också, så efteråt gick vi till prinsen igen (A) moffa lite o åkte sen tillbaka till skolan, vi hade svenska då. vilket var dö tråkigt, men men.. sen åkte vi till station o vänta på irma, som skulle få tillbaka sin moppe. hon körde sen hem mig till mormor, där jag bara chillat och så.. sen hämta mamma oss, för mormor skulle jobba natt, när ja kom hem typ så gick jag ut en stund, sen nu sitter jag här och hade tänkt börja plugga som sagt..
imorgon fyller jannice 18 grattis till henne:) i helgen blire partaj :D :D:D
i morgon ska jag beställa klipptid, eftersom kom på att det kanske vore bra att klippa sig lite (A) haha..
jag är berdd på att göra vad som krävs tro mig, du får mig att le! jag vill bort härifrån och ta med dig, för vill bli din! det är nu dit val.

låttext; så fin låt!

du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in, du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din. du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål. och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt, om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt. och du får inte ha mig som din dröm, när jag vill vara din verklighet, du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet.

men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill,  du får be en bön att tiden du behöver räcker till, och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro och så att allting  som vi lovade oss själva kan få gro.

Och du får inte andas på min panna, inte få mig falla mer om du inte sen kan stå för all den oreda du ger. Och du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart, nä jag önskar inget hellre, än att du gör allt emot mig snart.

2x men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill,  du får be en bön att tiden du behöver räcker till, och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro och så att allting  som vi lovade oss själva kan få gro.

du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart, nä jag önskar inget hellre, än att du gör allt emot mig snart.

helgen o lite annat..

hejsan, nu ska jag berätta lite kortfattat om min helg. :)

fredag: först ugglans park o kolla på dansen och såå. sen gick jag o carro till hennes syster och hämta hennes dricka, sen drog vi till terre. massa trevligt folk där, men lite av kvällen blev knaas, men så kan de bli.  sen sov jag kvar hos terre, det gjorde även victor, tobbe och danne:) det var trevlans.

lördag: städa hos terre och så. sen till mormor en stund, sen hem o myys, sen fixa jag mig och cykla ner till stan, och gick ut på UB med Linda och Sussi:) trevlans kväll. det värsta var bara att jag inte mådde så bra, eftersom jag nu blivit sjuuk, vilket inte är så bra. sen mötte jag jasin o prata ut lite, :) sen cykla jag hem, sen sov. :)

söndag: vaknade åt lite frukost, sen till gårn kolla film, och så. men orka inte vara där hela dagen , så gick hem, för mår inte speciellt bra.. så nu e jag hemma, sitter här bara och tar det lugnt. ska sova tidigt idag fan. för ska till skolan i morgon..


hoppas alla har haft en bra helg :) min har varit helt okej!

hur ska jag


RSS 2.0