rent och fint.

hejsan och hallå! idag har jag städat här hemma började med vardagsrummet/sovrummet och gjorde även lite disk samtidigt. sen gick jag på möte vid 13.00 och åt sen lunch med min bästa vän maria. efter det gick jag till mormor en stund. sen var jag tvungen att gå hem för lilltjejen hade kommit (CHICA). då fortsatte jag och städa och blev precis klar vårt hem är nu rent och fint, jag älskar det! men just nu vill jag bara flytta till den nya lgh, för den är steeeeek! Längtar ihjäl mig! Min sommar ser iaf ljus ut nu, blir nog en och annan jobbdag! får nog veta mera imorgon. vad ska man hitta på nu då? tror det får bli en liten promenad med lilltjejen. sen får vi se om jag hinner träna ikväll. måste förmodligen spackla en liten del på väggen, för råkade göra en repa under städningen, inte så bra. det ordnar jag nog lätt. jag får leka lite händig. idag blir det kycklingtacos vilket vi inte ätit på ett bra tag, ska bli mumsigt. kycklingen är framtagen så bara och köra, kanske jag ska laga maten idag? vara ännu mer hemmafru! haha.. men nu är jag riktigt kissnödig så måste springa in på toan! ha de bra!

passa på och slänga in två bilder, som togs på Terres 20årsfest! <3

Tisdag!

God morgon alla läsare. Klockan ringde för en stund sen och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Ska snart gå upp och fixa lite med disk och annat småplock. Klockan ett ska jag iväg, är lite smått nervös men de kmr nog bli bra. Sen tror jag att det blir en sväng på den "stora stan", sen blir det nog en titt förbi min söta mormor. Borde kanske sätta igång med träningen igen var ett tag sen har varit så mycket annat, men ikväll blir de tröning de är en sak som är säker. Idag fyller min vän Lisa 20 år grattis till henne ännu en gång. Jag borde gå upp men min lathet sägerv ifrån. Fint väder idag också helt otroligt, så många dagar i sträck. Hoppas studenterna får liks fint väder. Imorgon kommer Chica hit mysigt, kanske man ska ut och springs då? Hmm får se hur de blir med den saken. Nu måste jag gå upp och fixa lite o duscha. Ha en bra dag, hörs nog senare:)

börjar bra!

God kväll!

Nu ska jag skriva lite till här idag, är verkligen sugen på att skriva blogg nu och det är kul att dela med mig om  mig själv och vad som händer i mitt liv. efter jag hade bloggat förut kom jag på att jag hade tvättstugan, så jag har tvättat hela kvällen, men även ätit god mat som min älskade lagade åt mig pasta carbonara, mums! Jag har nydligen bränt en skiva till fredag, skivan innehåller både nykomlingar och gamla godingar. Just nu sitter jag och mitt hjärta och kollar på I.Robot på TV11.. Helt okej film, blir nog vaken i nåra timmar till. Men ska snart gå och lägga mig i våran sköna sääng som vi har kööpt ny madrass till.. Imorgon ska jag gå upp i lagom tid för att fixa lite här hemma för nån dag den här veckan kommer mäklaren för att ta bilder på lgh. Finns inte nån som läser här som är sugen på en etta, 37 kvm? Imorgon ska jag också gå och fixa lite papper så att jag får börja arbeta på det nya jobbet. Imorn ska jag nog också fixa studentpresenter till både min bror och till Linnea!

Täänk att det var ett år sen jag tog studenten, galet:o
Ska nu gå och lägga mig, hoppas ni alla får en god natt sömn och att ni drömmer sött!

Puss och kram!



nu blir de antingen criminal minds eller raising hope? hmm!

börjar om från början.

Hejsan, har inte haft nå tid och skrivit på jätte länge och inte heller kännt för att skriva, men nu känner jag faktiskt att jag vill börja ordenligt. funderar på att starta en helt ny blogg men nej min kära vän mimmi har gjort bloggen så fin för längesen, men jag gillar den fortfarande. så jag börjar om fast i samma blogg, hoppas ni gillar det.. jag ska nu börja blogga så mycket jag bara kan om allting jag gör och hur mitt liv som student fungerar och allting runt omkring. men nu är frågan hur ska jag börja? hmm..

Det får börja med hur min dag har varit, idag är det sveriges nationaldag. men min dag har sett ut följande, jag vaknade vid elva och gick då och kollade på när älsklingen meckade min lilla bil, för bromsarna var slut. Sen har vi inte gjort så mycket, men just nu ligger jag i sängen och kollar på tv medans min pojke är ute och åker motorcykel.. jag har fixat lite inför fredag för då drar jag och några tjejkompisar till mora för min lillebror tar studenten där, stolt storasyster! Det blir whoop whoop, och det gillar jag! 

Jag har under 8 månander arbetat på Tokmunken, vilket har gett mig mycket nya kunskaper och jag har vuxit som person, men skolan var något som jag bestämde mig för att ta i första hand så bestämde mig för att sluta, för jag som person behöver mera tid för mig själv. Men i sommar blir de kanske lite jobb på ett korttidsboende och mycket plugg inför körkortet. Men tror jag mest behöver öva på att köra eftersom jag är bättre på teori än det praktiska. Något annat som är väldigt kul o berätta är att jag nu gått ett helt år på högskolan, inte dåligt! 2,5 år kvar, sen är man lärare rätt coolt om jag själv får tycka! :)


Juste en till rolig sak jag och min älskade pojkvän ska flytta till en två, och jag längtar i hjäl mig!!

nu ska jag försöka lägga undan datan och göra lite annat. hoppas ni alla mår bra. Puss och kram vi ses på stan! <3

RSS 2.0