inte så långt kvar nu..

hejsan..

snart drar jag och sandra till mallorca, det ska bli så jävla kul och skönt, är bara tjugo dagar kvar nu. ska bli så skönt att bara umgås, slappa, dricka, soooola och baaaada! fyfan! det kommer bli underbart:D en hel jävla vecka utomlands, fyfan. skönt att bara komma bort. jag lääängtar ihjäääl mig! hihi! :D

den 24/7 var jag på avskedsmiddag hemma hos jenny eftersom hon ska åka bort i 4 jävla månader :o lång tid asså.. men sen gick vi ut på underbar. hela kvällen blev otroligt lyckad!

sen den 25 så var jag på terres mammas bröllopp. det var verkligen skit fint, och ännu en lyckad kväll.

idag var det adjö till jenny eftersom hon åker i morgon,:/

ikväll blir det en tidig kväll eftersom gårdagen inte blev så tidig:P haha

du får mig att le, längtat efter dig.. <3


innan underbar den 10/7 <3


jag, jenny, theresa och chantal <3





har saknat dig gumman, allt känns underbart nu.


<3 du e äkta!


inte lite dragna ;)

längesen jag skev...

tiden har inte funnits till att skriva här i min lilla blogg, men nu tog jag mig tid till att skriva för har ändå inget speciellt att göra, förrutom att magen kurrar för att jag är hungrig ;)

i natt så somna jag ganska såå sent, jag har haft svårt med det på sista tiden.  nu sitter jag här ska väl snart äta något ..

idag ska jag träffa maria och jenny, och plus att om sandra hinner ska hon också träffa mig :D det är inte lång tid kvar nu tills jag och sandra drar till mallorca, det är 27 dagar fyfan! :D det ska blr rejällt skönt att komma bort ett tag assså! 

jag hade tänkt träna idag, men får se hure blir med den saken dåra.;) tihih, jag är dålig på det, mamma lackar sönder på mig faaan. ;)



what should i do without you?


RSS 2.0